top of page

SORELLE-
KVINNLIGT AFFÄRSNÄTVERK

Est. 2019

OM SORELLE

I Sorelle jobbar vi för varandras framgång och delar erfarenheter, kunskap och kontakter för att vi vet att tillsammans står vi starkare- och vi gläds med varandra. Utan drama, skitsnack, avundsjuka eller inre konkurrens. Vi som insett att kvinnor som hjälper varandra förtjänar en särskild plats i himlen, vi hör hemma här.


logo.jpg

VAD ÄR SORELLE?

Sorelle är ett kvinnligt affärsnätverk för kvinnor i alla åldrar och med olika bakgrund.

Just namnet Sorelle betyder systrar på italienska. Och det som systrar vi ska behandla varandra. Affärsnätverket Sorelles vision är att ge professionell och personlig nytta för sina medlemmar genom att erbjuda möjligheter att utbyta erfarenheter och skapa relationer. Sorelle är en fristad för kvinnor som hjälper och stöttar varandra.

Vi arrangerar nätverksträffar 6-7 gånger om året där du får chansen att lyssna till intressanta föreläsare, nätverka och utvidga ditt sociala nätverk och engagemang. 

BLI MEDLEM

164594AF-26E6-491E-A474-4555EF7A4694_edited_edited_edited.jpg

Vill du hellre ha systerskap, nätverk och utökade kontakter istället för konkurrens? Vill du möta nya människor och kanske lära dig något du inte kunde förut?

Då tycker vi att du ska fundera på att bli medlem i Sorelle. 

Att bli medlem är enkelt! 

Ett årsmedlemskap kostar 300 kr och då får du möjlighet att delta på nätverksträffarna , tillgång till övriga medlemmars kontaktuppgifter, tillgång till Sorelle-appen och olika medlemsförmåner. 

Nätverksträffarna betalar du separat- du betalar alltså bara för det du faktiskt kan delta på.

Vill du veta mer? Kontakta oss här

MEDLEMSFÖRMÅNER

75398157_10157589653043904_4440581827094

Som medlem i Sorelle får du tillgång till givande och värdefulla förmåner. Dessa ingår i ditt medlemskap och du nyttjar dem fritt tillsammans med ditt digitala medlemskort i appen.

  • Friskbolaget- Friskbolaget erbjuder alla medlemmar i Sorelle en kostnadsfri nulägesanalys så du kan ta ut din nya kompassriktning i livet! (Värde 3500 kr).

  • Åhlenius Strateger- Genom Åhlenius strateger erbjuds du som medlem som är ledare eller vill utvecklas som ledare ett 60 minuters kostnadsfritt Inspirationssamtal.

  • S.T.I.L.- Stil butiken erbjuder dig en rabatt mot ditt medlemsnummer.

  • Green Room Blommor & Inredning- Green Room erbjuder dig en rabatt på hela sortimentet mot ditt medlemsnummer.

  • Brödernas Kafé- På Brödernas Kafé i Norrköping får du en rabatt mot ditt medlemsnummer.

  • Estetica- Estetica i Söderköping är vår nya samarbetspartner och som medlem i Sorelle  får du 20% på PRP behandlingar,  en fantastisk behandling som kan ge håret tillbaka och föryngra huden utan minsta risk. Du får också 20% på hårbehandlingar. 

  • Tjejernas Athena- Gymet Tjejernas Athena ger oss nu 50 % på 10-kort och 20% på våra massagebehandlingar på 30 och 60 min.

SORELLES GRUNDARE

carol_edited.jpg

I mars 2019 hade Sorelles grundare Caroline Johansson tänkt klart. En idé om ett kvinnligt nätverk som arbetar för att lyfta och stärka andra kvinnor hade tagit form. 

Den första träffen ägde rum i Norrköping den 20 maj 2019 med 17 deltagare. En månad senare anmälde sig 28 kvinnor till den andra träffen. Sedan den tredje träffen i september deltar oftast cirka 70 medlemmar på träffarna.

Att det fanns ett behov av ett kvinnligt nätverk var tydligt och under hösten formaliserades organisationen.

Till vardags arbetar Caroline som kommunikationsstrateg i Norrköping och bor på landsbygden med sin familj, tre hundar och alldeles för många katter.

Hon har en bakgrund inom marknadsföring, relationsbyggande försäljning och nätverk.

SORELLE I MEDIA

69561749_10156599907267993_8401230346242228224_n.jpg

Att arbeta för att stärka och lyfta kvinnor väcker intresse och nyfikenhet. Sedan starten i mars 2019 har nätverket och dess arbete uppmärksammats flera gånger i media.

Här kan du läsa mer.

Artikel i Folkbladet om Sorelles grundare Carolines utmärkelse

 

Sorelles grundare medverkar i podden "Hej Entreprenör"

Sorelle i Norrköpings tidningar juli 2019

Blogginlägg om Sorelle på Praktiskt växande

KONTAKTA SORELLE- KVINNLIGT AFFÄRSNÄTVERK

IMG_2565.JPG
bottom of page